Ιδιωτικά Προγράμματα

 

Η MetLife εδώ και 55 χρόνια στην Ελλάδα προσφέρει προγράμματα και ασφαλιστικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μέτρα σας, γιατί αυτό που έχει αξία είστε Εσείς.

Προγράμματα
Υγείας

Είμαστε μαζί, στα μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια του δρόμου σας.

Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου

Σχεδιάστε μαζί μας τη συνταξιοδότησή σας και το μέλλον των παιδιών σας.

Προγράμματα Προστασίας

Εγγυόμαστε τη φροντίδα αυτών που αγαπάτε.

Προγράμματα Αξιοποίησης Κεφαλαίου

Πολλαπλασιάστε τις επιλογές και το κεφάλαιό σας.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της MetLife μπορούν να συνδυαστούν με τις παροχές του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της MetLife λαμβάνει υπόψη του την ύπαρξη παροχών του ΕΟΠΥΥ, έτσι ώστε το τελικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε, να αξιοποιεί όλες τις δυνατές παροχές συνδυαστικά.

Συχνές Ερωτήσεις για Ιδιώτες

Ασφάλιση είναι η επιλογή να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίσεις απρόοπτες και καταστροφικές καταστάσεις. Επιλέγοντας τη MetLife, επιλέγεις έναν ισχυρό σύμμαχο που θα σε στηρίξει ουσιαστικά, με αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις απέναντι σε ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, ώστε να σε απελευθερώσει από το άγχος του απρόοπτου και να σου εξασφαλίσει τη σιγουριά για το αύριο.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας της MetLife περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, γιατρού, θέσης νοσηλείας και νοσηλείας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Για να επιλέξουμε τι σας ταιριάζει, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της MetLife χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο εργαλείο, την «Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών», με το οποίο εντοπίζει τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες, και έτσι είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση που ταιριάζει σε αυτές τις ανάγκες.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα Δημιουργίας Κεφαλαίου της MetLife, μπορεί να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη επιλογή για όποιον θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών του. Η πληθώρα δυνατοτήτων που παρέχουν τα ασφαλιστικά προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου της MetLife καλύπτουν μεταξύ άλλων ανάγκες, όπως αυτή της αποταμίευσης, της δημιουργίας σύνταξης και των σπουδών των παιδιών σας.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα της MetLife χτίζεται βήμα-βήμα με βάση τις δικές σας ανάγκες και δεν είναι μία επιλογή ενός κλειστού, προκοστολογημένου πακέτου.  Η τελική ασφαλιστική μελέτη που προκύπτει έπειτα από τη συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο της MetLife, είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της MetLife μπορούν να συνδυαστούν με τις παροχές του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της MetLife λαμβάνει υπόψη του την ύπαρξη παροχών του ΕΟΠΥΥ, έτσι ώστε το τελικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε, να αξιοποιεί όλες τις δυνατές παροχές συνδυαστικά.

Η ύπαρξη ενός ιδιωτικού ασφαλιστήριου σήμερα, δεν θεωρείται από τις φορολογικές αρχές ως εκπιπτόμενη δαπάνη, κάτι που ίσχυε στο παρελθόν.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της MetLife δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς να προνοήσετε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, προσφέροντάς του την ασφαλιστική φροντίδα που έχει ανάγκη.